Bio Czekolada surowa kawowa/morwa 25 G - COCOA Zobacz większe

Bio Czekolada surowa kawowa/morwa 25 G - COCOA

Nowy produkt

Czekolada (zawartość kakao 55%), organiczna, wytwarzana ręcznie z surowych, nieprażonych ziaren kakao z dodatkiem kawy, migdałów i morw białych. Pyszna i bogata w magnez, potas i żelazo.

Więcej szczegółów

5,90 zł brutto

Więcej informacji

Składniki: surowe ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, masło kakaowe*, morwa biała* 11%, migdały* 9%, kawa mielona* 0,5%, wanilia Bourbon- zawartość masy kakaowej min. 55% (*certyfikowany składnik ekologiczny) wartość odżywcza w 100g: - wartość energetyczna: 2343kJ/564 kcal - tłuszcz: 40g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23g - węglowodany: 40g w tym cukry: 39g - błonnik: 8g - białko: 7g - sól: 0,1g Produkt rolnictwa ekologicznego.