Bio bezglutenowa czekolada GOJI & ACAI 100g - TORRAS Zobacz większe

Bio bezglutenowa czekolada GOJI & ACAI 100g - TORRAS

Nowy produkt

Nowa gama wyśmienitych, gorzkich czekolad bez zawartości glutenu z ciekawymi dodatkami w jakości ekologicznej.

Minimalna zawartość kakao 52%

BEZ GLUTENU - VEGE - BEZ LAKTOZY

Więcej szczegółów

11,90 zł brutto

Więcej informacji

Składniki: cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, 6% jagody goji*, 1% jagoda acai (proszek)*, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalne aromaty (owoce leśne, wanilia)

*surowiec pochodzenia ekologicznego rolnictwo spoza EU

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100g: wartość energetyczna: 510kcal / 2151kJ tłuszcz: 30g; w tym nasycony: 20g węglowodany: 49g w tym cukry: 3g białko: 6g błonnik: 4g sól: 0,03g